Salesland

A Salesland som especialistes a complir els teus objectius de vendes. Des de l'any 2000, seleccionem, formem i dirigim equips comercials orientats a complir objectius, accelerar les vendes i rendibilitzar la inversió dels nostres clients.

Oferim un servei global de venda, en el qual s' inclou:

Força de Vendes: abordem el consumidor al carrer o a través d'un estand.

Punt de Venda: Impulsem un producte o servei dins de les botigues, supermercats i hipermercats de la teva ciutat.

Venda Remota: Contactem per telèfon, videoconferència o altres canals de comunicació a distància.

Venda Digital: Digitalització d' equips comercials, Power-Ups on-off site i performance digital.

Brands solucions de màrqueting: Aportem eines creatives dissenyades pels nostres equips per donar als nostres clients una solució integrada de vendes.

Amb més d'11.000 empleats, a Salesland comptem amb presència internacional i cobertura total a 13 països: Espanya, Portugal, Perú, Colòmbia, Xile, Mèxic, Equador, Guatemala, Costa Rica, Panamà, Nicaragua, Hondures i El Salvador.

No se ha encontrado ningún resultado

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Salesland i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV