Quimi Romar

A Quimi Romar ens dediquem al desenvolupament, producció i distribució de productes de drogueria, perfumeria i cosmètica de tota mena. També som grans especialistes en ompliment d'aerosol de tota mena, i posseïm instal·lacions de sala blanca. Ens encarreguem de tot el procés, des de la concepció del producte i el desenvolupament de la seva fórmula i disseny, fins a la seva fabricació, envasat i posterior venda i promoció.

Un altre dels punts forts de Quimi Romar és la seva versatilitat, que es reflecteix en el constant enfocament multicanal i global. El nostre equip i el nostre portfolio estan acostumats a adaptar-se a diferents canals i entorns, des del minorista tradicional fins a les grans cadenes de distribució, majoristes o importadors.

Oferim respostes innovadores davant els projectes dels nostres clients que garanteixen un resultat d'èxit.

Ofertes de treball relacionades

Quimi Romar
Sagunt
Operari/a de fabricació

Realització de les tasques d'envasament de conformitat amb els requeriments de qualitat...

Quimi Romar
Sagunt
Operari/a de línia de producció

Realització de les tasques d'envasament de conformitat amb els requeriments de qualitat...

Quimi Romar
Sagunt
Tècnic/a de manteniment

Vetlar pel correcte funcionament dels equips productius i instal·lacions de la companyi...

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Quimi Romar i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV