Operari/a de premses

KAMAX Museros

Inscripcions tancades

KAMAX, referent global en la fabricació d'elements de fixació d'alta resistència, i es va desplegar per la seva dedicació a la qualitat i la innovació en la indústria automotriu. Amb plantes distribuïdes a nivell mundial, actualment l'empresa està en recerca d'un/a Operari/a de premses per a incorporar-se a la seua planta ubicada a Museros, València. 

Funcions

- Com a Operari/a de Premses, seràs responsable de gestionar l'inici i l'operació de la producció en premses assignades, assegurant la qualitat i eficiència de cada sèrie produïda segons els procediments establerts.

- Producció i Control de Qualitat: Executar les ordres de fabricació d'acord amb la planificació, garantint la precisió i qualitat de les peces conforme als plànols d'enginyeria.

- Canvi de Torn: Rebre i transmetre informació rellevant a l'inici i fi del torn, assegurant una transició fluida.

- Gestió d'Incidències: Detectar i comunicar qualsevol anomalia durant l'operació, prenent mesures immediates per a la seguretat del personal, el medi ambient i la qualitat del producte.

- Millora Contínua: Col·laborar en l'assoliment d'indicadors clau de rendiment (KPIs) i contribuir a la millora dels processos productius sota el model OPEX@KX.

- Manteniment preventiu: Comprovar el funcionament de les màquines i realitzar tasques de manteniment autònom, incloent neteja, greixar-se i inspecció.

- Gestió d'Eines i Recanvis: Assegurar la disponibilitat i preparació de les matrius i estris necessaris, demanant recanvis quan sigui necessari.

- Control Estadístic del Procés (SPC): Realitzar controls de qualitat, respectar les freqüències de control, i aplicar mesures correctives segons els gràfics SPC.

- Compliment de Normes de Seguretat i Qualitat: Aplicar les polítiques de qualitat, medi ambient i prevenció de riscos laborals, així com complir amb els protocols de seguretat i ús d'EPI's.


S'ofereix

- Oportunitats de desenvolupament professional en un entorn dinàmic i orientat a la millora contínua.

- Formació contínua i un ambient de treball col·laboratiu.

- Participació en programes de qualitat i seguretat que reforcen la cultura de Kamax.

- Possibilitat de treballar en projectes internacionals


Requisits

- Experiència en entorns industrials o de producció.

- FP mitjà o superior de mecànica, mecatrònica, manteniment i serveis a la producció o similar.

- Molt valorable coneixement previ en el maneig de premses i/o maquinària similar.

- Disponibilitat per treballar a torns, matí, tarda i nit.

- Habilitat per treballar en equip i comunicar-se efectivament.

- Compromís amb la millora contínua i la qualitat en el treball.

- Proactivitat i responsabilitat en el treball