Operari/a d'envasat

KAMAX Museros

Inscripcions tancades

KAMAX, referent global en la fabricació d'elements de fixació d'alta resistència, i es va desplegar per la seva dedicació a la qualitat i la innovació en la indústria automotriu. Amb plantes distribuïdes a nivell mundial, actualment l'empresa està en recerca d'un/a Operari/a d'Envasat per a incorporar-se a la seua planta ubicada a Museros, València. 

Funcions

- Operar les màquines envasadores assignades per complir amb la planificació diària, seguint els procediments establerts a l'empresa.

- Aprovisionar materials necessaris (cargols, palets, etiquetes, etc.) i preparar la màquina per a l'envasament, mantenint els estris en condicions òptimes.

- Programar la màquina i posar-la en funcionament, assegurant el correcte funcionament i registrant les produccions en el sistema.

- Verificar la neteja de la màquina abans i després de cada ordre de treball, i realitzar controls de qualitat en les peces de test.

- Revisar el "Programa de Restes" per utilitzar peces sobrants i ubicar-les correctament a la "Prestatgeria de Restes".

- Reportar anomalies i situacions de risc al seu supervisor per a una ràpida resolució. Registrar parades de màquina i dades en el sistema Cosmino.

- Efectuar el canvi de torn amb el company, compartint informació sobre la producció i rebent instruccions del supervisor.

- Treballar en la millora de KPIs (OEE, temps de canvi, ràtios de ferralla) i col·laborar en auditories per mantenir els estàndards de qualitat.

- Comprovar el funcionament general de la màquina, realitzar manteniment (neteja, greixar-se, inspecció) i mantenir la seva àrea de treball conforme als estàndards de 6S.

- Respectar les normatives de qualitat, medi ambient i prevenció de riscos. Participar en formacions i aplicar els coneixements adquirits en el seu treball.

- Realitzar altres tasques assignades pel seu superior dins del seu àmbit de responsabilitat.













S'ofereix

- Oportunitats de desenvolupament professional en un entorn dinàmic i orientat a la millora contínua.

- Formació contínua i un ambient de treball col·laboratiu.

- Participació en programes de qualitat i seguretat que reforcen la cultura de Kamax.


Requisits

- Experiència prèvia en el maneig de carretons

- Carnet de carretoners/eres i plataformes elevadores

- Disponibilitat per treballar a torns matí, tarda i nit.

- Habilitat per treballar en equip i comunicar informació de manera efectiva.

- Proactivitat i responsabilitat en el treball