Operari/a de fabricació

Quimi Romar Sagunt

Inscripcions tancades

Realització de les tasques d'envasament de conformitat amb els requeriments de qualitat i producció.

Descripció

A Quimi Romar ens dediquem al desenvolupament, producció i distribució de productes de drogueria, perfumeria i cosmètica de tota mena. També som grans especialistes en ompliment d'aerosol de tota mena, i posseïm instal·lacions de sala blanca. Ens encarreguem de tot el procés, des de la concepció del producte i el desenvolupament de la seva fórmula i disseny, fins a la seva fabricació, envasat i posterior venda i promoció.

Un altre dels punts forts de Quimi Romar és la seva versatilitat, que es reflecteix en el constant enfocament multicanal i global. El nostre equip i el nostre porfoli estan acostumats a adaptar-se a diferents canals i entorns, des del minorista tradicional fins a les grans cadenes de distribució, majoristes o importadors.

Oferim respostes innovadores davant els projectes dels nostres clients que garanteixen un resultat d'èxit.





Funcions

- Fabricar el producte seguint les ordres de producció rebudes del seu responsable, conforme al mètode establert pel Departament Tècnic.

- Registrar i mantenir actualitzats els lots de matèries primeres en el sistema informàtic, garantint la traçabilitat adequada del producte final.

- Completar els comunicats de producció i seguir els mètodes de fabricació establerts.

- Realitzar el pesatge precís de les primeres matèries.

- Actualitzar periòdicament els nivells d'estoc de les primeres matèries i comunicar aquesta informació al Departament de Compres.

- Dur a terme la neteja i desinfecció dels reactors, a més de preparar les mescles necessàries per a la desinfecció de les línies de producció.

- Mantenir organitzades i correctament emmagatzemades les primeres matèries d'ús freqüent a les prestatgeries assignades.

- Assegurar-se del manteniment i conservació dels equips utilitzats, així com de l'ordre i neteja de la seva àrea de treball.


S'ofereix

- Contracte temporal, amb possibilitat de continuïtat

- Jornada completa en torns rotatius de dilluns a divendres.

-Tipus de jornada: Torns rotatius: matí (06:00 – 14:00), tarda (14:00 – 22:00), nit (22:00 – 06:00) de L a V


Requisits

- El perfil professional que busquem és el d'una persona proactiva i resolutiva, amb gran dinamisme i forta orientació a resultats. Ha de ser organitzada, capaç d'adaptar-se a ritmes de treball intensos, amb excel·lents habilitats per al treball en equip i ràpida capacitat d'aprenentatge.

- FP de grau mitjà o superior en química o similar.

- Molt valorable experiència prèvia d'1/2 anys en indústria química, alimentària o similar.

- Es valorarà experiència prèvia amb programes ERP, preferiblement amb Microsoft Dynamics AX.

- Es tindrà en compte el coneixement i formació en Bones Pràctiques de Fabricació (ISO 22716).